Spoednummer

085-760 73 96

Bereikbaarheid

24/7 Support

Snel op locatie

binnen heel Nederland

Wie zijn wij

Vagklapsleutel: snel en voordelig

We zijn een jong bedrijf dat de spoedlevering en programmering van autosleutels verzorgt in Nederland. We hebben ons inmiddels behoorlijk op de kaart gezet. Vanuit onze vestigingen in de Randstad, Utrecht en het zuiden van het land zijn wij met onze mobiele servicewagens snel ter plaatse om je auto te openen en te starten, zodat jij snel weer verder kunt. Onze service is snel en voordelig: onze gespecialiseerde monteurs coderen je sleutels in een handomdraai waardoor je in je eigen auto je reis kunt vervolgen.
Bel 085-760 73 96 en binnen een uur zijn we bij je, zodat je snel en probleemloos back on track bent.

Buitengesloten!

Het kan iedereen overkomen. Even gauw een boodschapje doen. Snel de auto uit, portier dicht en dan kom je erachter dat je de autosleutel in de auto hebt laten liggen. Dit kan een hoop stress opleveren! Op zo’n moment schakel je Vagklapsleutels in. Er komt direct een monteur naar je toe om je uit deze vervelende situatie te redden. Waar in Nederland je ook bent, op welk tijdstip en op welke dag dan ook, binnen 60 minuten is onze specialist bij jou om je snel en schadeloos weer in te doen stappen.
Ook al ga je ervan uit dat je auto het altijd en overal doet, blijk elektronica nog steeds tamelijk kwetsbaar te zijn. Wanneer je onverhoopt je auto niet kunt starten omdat je autosleutel defect is, schakel je onze hulp in.

Binnen no time weer op weg in je eigen auto

Naast dat je in no time weer op de rit bent, profiteer je van een groot aantal voordelen als je de hulp van Vagklapsleutels inroept. Omdat wij altijd voor je klaar staan, hoef je niet in weer en wind op zoek naar een lokaal garagebedrijf. We helpen je ter plekke, dus betaal je geen sleepkosten. Vervangend vervoer regelen is ook niet nodig. Wij openen je auto zonder hem te beschadigen, zodat je in je eigen auto je weg kunt vervolgen. Wel zo comfortabel! Onze servicewagens hebben altijd de juiste autosleutels bij zich, dus ook die van jouw automerk.