Spoednummer
Bereikbaarheid

24/7 Support

Snel op locatie

binnen heel Nederland

De autosleutel van je Seat kapot of zoek?

In de parkeergarage kom je er tot je schrik achter dat je Seat niet reageert op de autosleutel. De parkeermeter tikt ondertussen rustig door. Wat nu? Bel ons op 085-760 71 91 en onze monteur komt direct naar je toe.

Onze werkwijze bij een defecte autosleutel…

Wanneer je ons belt, is onze gespecialiseerde monteur al naar je op weg. Als je autosleutels het niet meer doet en je een nieuwe sleutel nodig hebt, kun je bij de monteur een nieuwe kopen. Hij heeft altijd het type autosleutel bij zich dat geschikt is voor jouw type Seat. De sleutel werkt direct, want deze wordt ter plekke geprogrammeerd. Je oponthoud blijft daarom beperkt.

…en bij buitensluiting

Sta je buiten terwijl je autosleutels in je auto liggen? In het geval dat je je hebt buitengesloten, opent onze monteur je auto zonder schade aan te brengen. Zo kun je binnen de kortste keren zelfs zonder sleutel verder rijden.

Snel en servicegericht

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat je ons belt omdat je in een vervelende situatie bent beland. Daarom maken we je het niet te moeilijk. Een telefoontje naar 085-760 71 91 is genoeg om probleemloos en snel je reis weer op te pakken. Verhoudingsgewijs zijn onze prijzen laag. Onze monteur heeft begrip voor jouw stressvolle situatie. Daarom wordt de nieuwe sleutel door hem snel en vakkundig ingeregeld. Zo helpt hij je de opgelopen vertraging beperkt te houden.

Gun jezelf een reservesleutel

Het is slim om een reservesleutel achter de hand te houden om te voorkomen dat je nog eens in zo’n zelfde onprettige situatie verzeild raakt. Schaf daarom meteen voor een aantrekkelijke prijs een tweede sleutel bij de monteur aan. Koop je in een keer twee autosleutels, dan profiteer je van een hoge korting. Onze mobiele servicewagens zijn voorzien van een pinautomaat, dus afrekenen is een kleine moeite. Vanaf €110,- ben je weer rijklaar. Dit is goedkoper en efficiënter dan een autodealer bellen en je auto laten afslepen. Dus bel 085-760 71 91 en wij komen u direct helpen.

Wij leveren kwaliteit

Hoewel het interessant lijkt om sleutels te repareren of slechts de behuizing te vervangen, doen wij dat niet. Wij kiezen bewust voor kwaliteit: je schaft bij ons een complete nieuwe sleutel aan. Daarbij geldt een garantietermijn van 3 maanden op de elektronica bij normaal gebruik.
Van alle type SEATS van het bouwjaar 2004 tot en met 2016 hebben we alle sleutels in voorraad. Kijk even in het onderstaand schema of jouw model Seat erbij staat. Wanneer je ons belt, komen wij naar je toe om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type autosleutel, je locatie en het tijdstip waarop je ons nodig hebt.
Wil je een betrouwbare prijsopgave ontvangen, bel dan 085-760 71 91 en u ontvangt telefonisch al een vrijblijvende prijsopgave.

seat-skoda--300x3001b
Volkswagen-Golf-7-autosleutel-200x200-1

Altea Ibiza Leon Toledo
Vario Cordoba Mii

Contact

Mobiele Sleutelmaker
085-760 71 91
24/7, 365 dagen per jaar

KvK 57227055

Vestigingsnr. 000026692872